Web Analytics

Accidente rutiere cu victime în Bradu, Mălureni și Bascov

de | 28.01.2019 17:47 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore, echipajele SMURD au gestionat 44 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar în opt situații intervenția a fost asigurată de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Astfel, un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Bradu a intervenit în localitatea Bradu, la un accident rutier produs între două autoturisme. În urma accidentului, a rezultat o victimă, un bărbat de 41 de ani, care prezenta traumatism cranio-facial.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Mălureni, la un accident rutier în care un autoturism se afla răsturnat în afara carosabilului. Pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului. Șoferul, un bărbat de 52 de ani, a fost preluat de către un echipaj al Ambulanței și transportat la spital.

Un echipaj cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Bascov, strada Serelor, la un accident rutier în care un autoturism a acroșat parapetele de protecție al autostrăzii. Pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului. Echipajul Ambulanței a preluat și transportat la spital două persoane: o fată de 21 de ani și un bărbat de 26 de ani.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii