Web Analytics

Accidente rutiere grave la Țițești și Lerești

de | 13.06.2019 11:36 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore, echipajele SMURD au gestionat 19 cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar într-o situație intervenția a fost asigurată de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Mioveni a intervenit în localitatea Țițești, la un accident rutier, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un șanț. În urma accidentului a rezultat o victimă, șoferul de 82 de ani. Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului, iar apoi a fost transportat la spital.

Un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung a intervenit în localitatea Lerești, la un accident rutier în care un bărbat s-a răsturnat cu ATV-ul. Bărbatul de 37 de ani a fost evaluat la locul accidentului și transportat, pe targă, cu ajutorul salvamontiștilor și a unui echipaj de jandarmi, până la ambulanța SMURD, ulterior fiind transportat la spital.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii