Web Analytics

Accidente rutiere cu victime la Bălilești, Bradu și Bascov

de | 9.12.2019 14:14 | Actualitate

 

În cursul zilei de ieri, un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Mioveni au intervenit în localitatea Bălilești, la o pacientă de 76 de ani, care acuza dureri la nivelul capului, coloanei cervicale și membrul superior drept, în urma unui accident rutier. I s-au acordat îngrijiri medicale și a fost transportată la spital.

De asemenea, un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Bradu au intervenit în localitatea Bradu, la un pacient de 45 de ani, care acuza dureri la membrul superior stâng, în urma unui accident rutier produs între două autoturisme. I s-au acordat îngrijiri medicale, dar a refuzat transportul la spital. Totodată, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Două echipaje două ambulanțe SMURD și un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în localitatea Bascov, sat Valea Ursului la un accident rutier produs între trei autoturisme. În urma accidentului a rezultat o victimă, o femeie de 48 de ani, care prezenta traumatism cranio cerebral. Pacientei i s-au acordat îngrijiri medicale și a fost transportată la spital.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole