Web Analytics

Accidente rutiere cu victime în Pitești, Buzoești și Rătești

de | 14.10.2019 12:15 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore, echipajele SMURD au gestionat 35 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență.

Un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Bradu a intervenit în municipiul Pitești, strada Târgului, la un accident rutier în urma căruia a rezultat o victimă (pieton), o femeie în vârstă de 68 ani, cu dureri la ambele membre inferioare. I s-au acordat îngrijiri medicale și a fost transportată la spital.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Secția de Pompieri Costești a intervenit în localitatea Buzoești pentru a asigura măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la un accident rutier produs între două autoturisme. În urma accidentului au rezultat două victime care au fost preluate de către ambulanța SAJ.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Bradu a intervenit în localitatea Rătești pentru a asigura măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la un accident rutier unde un autoturism a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se. Victima a fost preluată de către echipajul SAJ sosit la locul evenimentului.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii