Web Analytics

Accidente rutiere cu victime în Coșești, Curtea de Argeș, Pitești și pe A1

de | 21.06.2018 10:51 | Actualitate

accidente localitatiÎn ultimele 24 de ore, echipajele SMURD au intervenit la 37 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, iar la 7 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Mioveni a intervenit în localitatea Coșești, sat Jupânești, la un pacient de 45 de ani, cu dureri lombare, în urma unui accident rutier pietonal. I s-au acordat îngrijiri medicale și a fost transportat la spital.

Un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș a intervenit în municipiul Curtea de Argeș, strada 1 Decembrie, la un pacient de 34 de ani, cu traumatism cranio-cerebral, dureri cervicale și escoriații la membrele superioare, în urma unui accident rutier produs între un autoturism și un motoscuter. I s-au acordat îngrijiri medicale și a fost transportat la spital.
În urma accidentului a mai existat o victimă, o femeie, care a fost preluată de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Argeș.

Un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Bradu au intervenit pe A1, km 94, la un accident rutier produs între un autotren și un autoturism. În urma accidentului au rezultat trei victime. Doi bărbați, de 35 ani și un bărbat de 31 de ani, care prezentau leziuni minore. Li s-au acordat îngrijiri medicale, dar au refuzat transportul la spital. Echipajul de pompieri a asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

Două echipaje cu ambulanțele SMURD de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în localitatea Pitești, strada Calea Craiovei, la un accident rutier, pietonal. În urma accidentului au rezultat două victime. O femeie de 48 de ani, care prezenta contuzie șold stâng și atac de panică, ulterior fiind transportată la spital de către un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat și o femeie de 49 de ani, care prezenta suspiciune de fractură la glezna stângă, ulterior fiind transportată la spital de către un echipaj cu ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii