Web Analytics

Accidente rutiere cu victime în Bradu și Valea Mare

de | 7.09.2020 12:09 | Actualitate

 

Echipajele SMURD au gestionat în ultimele 24 de ore 38 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar într-o situație intervenția a fost asigurată de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Pompierii din cadrul Detașamentului Bradu au intervenit cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat în localitatea Bradu, pentru a acorda îngrijiri medicale și pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor la un accident rutier produs între cinci autoturisme.

În urma evenimentului au rezultat două victime dintre care o femeie în vârstă de 53 de ani care prezenta atac de panică și cealaltă femeie cu vârsta de 32 de ani care acuza durere în zona toracelui. Ambele victime au primit îngrijiri medicale, însă au refuzat transportul la spital.

De asemenea, ieri după-amiază, pompierii de la Detașamentul de Pompierii Câmpulung au intervenit cu o autospecială de intervenție, însoțiți și de o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean, în localitatea Valea Mare, pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor și pentru a acorda îngrijiri medicale la un accident rutier produs între două autoturisme.

În urma evenimentului a rezultat o victimă, un bărbat de 50 de ani, care prezenta un traumatism cranio-cerebral și un traumatism la nivelul membrului inferior drept, ulterior acesta a refuzat transportul la spital.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii