Web Analytics

Accidente rutiere cu câte trei autoturisme implicate în Bascov și Pitești

de | 13.11.2020 12:57 | Actualitate

 

Pompierii piteșteni au intervenit aseară cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD în localitatea Bascov, la un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

În urma evenimentului au rezultat două victime, una a fost preluată și transportată la spital de către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean, iar cealaltă victimă a fost un bărbat de 23 ani, care a primit îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD și a refuzat ulterior transportul la spital.

Citește și

https://Cornel Matei, șef Permise: ”Avem un caz pozitiv cu Coronavirus și doi angajați în medical cu simtome de sezon”

 

La scurt timp după primul incident, salvatorii au fost solicitați să intervină în municipiul Pitești la un alt accident rutier în care au fost implicate tot trei autoturisme.

Accidentul s-a soldat cu trei victime, pentru una dintre acestea a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare, care a extras persoana încarcerată și a predat-o ulterior unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, pentru ai acorda îngrijiri medicale și pentru a o transporta la spital. Celelalte două victime au fost asistate medical și transportate ulterior la spital de către echipajele SMURD.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole