Web Analytics
scris luni, 08.01.2024

Accident urât în Curtea de Argeș. Femeia lovită de două mașini e în stare gravă

Luni dimineața, o femeie de 84 de ani a fost lovită de o mașină, pe strada Valea Iașului din Curtea de Argeș, apoi proiectată în alt autoturism al cărui șofer a plecat de la locul accidentului.

Accident urât în Curtea de Argeș. Femeia lovită de două mașini e în stare gravă

Polițiștii au fost apelați în jurul orei 07:30. La volanul primei mașini se afla o femeie de 52 de ani, din Curtea de Argeș. Aceasta se îndrepta din Valea Iașului către strada Eroilor când a accidentat o femeie de 84 de ani, din același municipiu, pieton. Din verificările polițiștilor reiese că victima nu se afla pe trecerea de pietoni. În urma loviturii, femeia a fost proiectată pe sensul opus de mers, unde a fost accidentată de un alt autoturism, al cărui șofer a părăsit locul producerii accidentului.

La scurt timp, în urma verificărilor efectuate de polițiști, al doilea șofer a fost găsit. Este vorba despre un bărbat de 32 de ani, din Curtea de Argeș.

Citește și Bărbat găsit mort într-un canal din Curtea de Argeș

Victima a fost rănită grav și transportată la spital. Ambii conducători auto au fost testați cu apartul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului producerii accidentului, fără încuviințarea polițiștilor, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *