Web Analytics

Accident rutier cu trei victime la Merișani

de | 29.08.2019 12:12 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore, echipajele SMURD au gestionat 22 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar în trei situații intervenția a fost asigurată de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Un echipaj cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare, un echipaj cu ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă și un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în localitatea Merișani, la un accident rutier produs între două autoturisme, în urma căruia au rezultat trei victime.

Echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă, aflat într-o altă misiune, a oprit și a acordat îngrijiri medicale victimelor până la sosirea celorlalte echipaje. Echipajul SMURD de prim ajutor calificat a acordat îngrijiri medicale unei femei de 39 de ani (pasageră spate), care prezenta un traumatism cranio-cerebral cu plagă și un hematom la nivelul membrului inferior stâng, ulterior aceasta fiind transportată la spital. Celelalte două victime au fost preluate de către două echipaje ale Ambulanței.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii