Web Analytics

Accident rutier pe DN 73, în localitatea Mihăești

de | 4.10.2020 16:39 | Actualitate

 

În această după amiază a avut loc un accident rutier între două autoturisme pe raza localității Mihăești. Din primele verificări efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că, un bărbat de 54 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism (taxi) pe DN 73, din direcția Câmpulung către Pitești, în localitatea Mihăești, nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de schimbare a direcţiei de mers spre stânga și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 65 de ani, din Câmpulung, care se afla în depășirea regulamentară a acestuia.

În urma evenimentului, conducătorul primului autoturism a fost rănit ușor și transportat la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Pot ajuta la recuperarea daunelor materiale si morale in favoarea victimelor nevinovate a accidentelor auto, precum si pentru urmasii acestora, de la asiguratorul soferului vinovat (polita RCA). Dupa caz, pot asigura cheltuielile cu ingrijirile medicale, precum si cu recuperarea. C. Boeriu 0720 947 252.