Web Analytics

Accident rutier cu 5 victime la Mărăcineni

de | 26.06.2019 13:18 | Actualitate

 

În cursul zilei de ieri un echipaj cu o autospecială, un echipaj de descarcerare și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în localitatea Mărăcineni, la un accident rutier produs între trei autoturisme, din care a rezultat cinci victime, trei șoferi în vârstă de 44 de ani, 57 de ani, respectiv 54 de ani și două pasagere cu vârstele de 54 de ani și 47 de ani.

Echipajul de pompieri a acționat pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului și pentru extragerea șoferului de 57 de ani, blocat între scaun și bord, ulterior fiind predat unuia dintre echipajele Ambulanței.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale șoferului în vârstă de 54 de ani, care prezenta multiple escoriații la membrul superior drept și la membrul inferior stâng, dar și dureri toracice, acesta a fost transportat la spital. Femeia de 54 de ani a fost preluată de al doilea echipaj al Ambulanței, iar celelalte două victimelor nu au necesitat îngrijiri medicale.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii