Web Analytics

Accident provocat de un șofer care nu a păstrat distanța regulamentară în trafic, la Micești

de | 6.10.2020 17:33 | Actualitate

Accident rutier între trei autoturisme, în această după-amiază, în comuna Micești, pe  DN73. Un șofer, în vârstă de 66 de ani, a intrat în coliziune cu două mașini oprite la o trecere de pietoni. Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital cu traumatisme. „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 66 de ani, din Lerești, care conducea un autoturism pe DN 73, din direcția Câmpulung către Pitești, nu ar fi păstrat distanța regulamentară în mers și a intrat în coliziune, inițial cu un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din Buzoești, apoi cu un autoturism condus de bărbat de 48 de ani, din Mărăcineni, ambele oprite la o trecere de pietoni. Din eveniment a rezultat rănirea ușoară a conducătorului primului autoturism.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Argeș.

La fața locului a intervenit Detașamentul Mioveni cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor. „Accidentul s a soldat cu o singură victimă care a suferit un traumatism cranio – cerebral și un traumatism cranio – facial, fiind vorba de un bărbat de aproximativ 66 de ani. Acesta a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la spital”, a transmis și ISU Argeș.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii