Web Analytics
scris joi, 09.02.2023

Accident pe drumul Pitești-Râmnicu Vâlcea. Un rănit luat cu ambulanța!

Un accident de circulație a avut loc joi, 9 februarie, pe DN 7, la Morărești. Au fost implicate un autoturism și un camion, după cum a transmis ISU Argeș, care a mobilizat la fața locului pompierii de la Detașamentul Pitești, cu o autospecială de intervenție, o mașină de descarcerare și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă.

Accident pe drumul Pitești-Râmnicu Vâlcea. Un rănit luat cu ambulanța!

Citește și: Argeș. Accident cu două mașini și un camion

Camionul transporta, după cum anunță cei de la ISU, parchet laminat.

Șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 31 de ani, rămăsese blocat în interiorul mașinii și a fost scos de pompieri. Acesta a suferit multiple traumatisme, dar era conștient și stabil hemodinamic. A fost transportat la spital de echipajul SMURD.

Update. Polițiștii Serviciului Rutier Argeș, din cercetările preliminare, sunt de părere că, pe fondul posibil al pătrunderii pe contrasens, bărbatul de 31 de ani (din Caracal, județul Olt), care conducea un autoturism spre Rm. Vâlcea, a intrat în coliziune cu autocamionul care venea din sens opus, condus de un bărbat de 40 de ani, din Plăieșii de Jos, județul Harghita.

Șoferul autocamionului nu consumase alcool, însă celălalt conducător implicat în accidentnu a putut fi testat din cauza stării sale medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul, ne ciomunică IPJ Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită