Web Analytics
scris vineri, 07.04.2023

Accident pe DN 7, la Dedulești, cu mai mulți răniți! Un tir a lovit un autoturism

Un accident rutier a avut loc în dimineața zilei de vineri, 7 aprilie, pe DN 7, în satul Dedulești al comunei Morărești, pe sensul Râmnicu-Vâlcea spre Pitești. Au fost implicate un autoturism și un autotren, iar în urma coliziunii au rezultat mai mulți răniți.

Accident pe DN 7, la Dedulești, cu mai mulți răniți! Un tir a lovit un autoturism


Citește și: Dan Diaconescu a fost reţinut pentru 24 de ore

Pompierii de la Detașamentul Pitești și de la Punctul de Lucru Tigveni au intervenit pentru asgurarea măsurilor specifice și acordarea primului ajutor calificat și descarcerare, la nevoie. Alte două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean au fost angrenate în această acțiune.

Cei de la ISU Argeș ne-au comunicat că nu a fost nevoie de descarcerare, dar „echipajele medicale au monitorizat patru victime, doi adulți și doi minori, pacienții fiind transportați la spital”.

Paramedicii SMURD au preluat o femeie în vârstă de aproximativ 70 de ani, care a suferit multiple traumatisme, potrivit sursei citate.

Poliția face cercetări la fața locului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...