Accident mortal pe autostrada București-Pitești

de | 3.11.2017 | Actualitate

accident A1O femeie de 32 de ani și-a pierdut viața, vineri, într-un accident produs la kilometrul 80 al autostrăzii A1 București-Pitești.

Tânăra se afla la volanul autoturismului, iar la un moment dat a pierdut controlul vehiculului și a intrat într-un stâlp din parcarea unei benzinării.
Femeia a rămas încarcerată, fiind necesară intervenția unui echipaj de descarcerare al pompierilor dâmbovițeni de la Detașamentul Găești. Din nefericire, tânăra a decedat din cauza rănilor suferite. În autoturism se mai afla o pasageră, o tânără care s-a ales cu câteva răni superficiale. Cazul se află în atenția polițiștilor, care cercetează împrejurările în care s-a produs teribilul accident.

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Pitești. Decizie privind  organizarea Orășelului Copiilor, în acest an
Pitești. Decizie privind organizarea Orășelului Copiilor, în acest an

Primăria Pitești a hotărât ca în acest an, dar și în anii ce urmează să nu se mai organizeze “Orășelul Copiilor”. Nici anul trecut piteștenii nu au mai avut parte de distracție la Orășelul Copiilor, din cauza vremurilor pandemice. Ultima dată, acesta a fost organizat...

Sinaxar: Sfântul Apostol Andrei, ocrotitorul României
Sinaxar: Sfântul Apostol Andrei, ocrotitorul României

Sfântul Apostol Andrei a fost fratele Sfântului Petru și împreună au fost primii ucenici ai lui Hristos. Dupa Pogorarea Sfantului Duh, prin tragere la sorti, Apostolii au primit teritoriile unde sa predice. Astfel, Sfantul Apostol Andrei va predica in Scytia si Asia...