Web Analytics
scris duminică, 23.06.2024

Accident mortal în Argeş! Ultima cursă pe scuter!

Un alt eveniment rutier ne-a fost semnalat în Argeş duminică, 23 iunie, în jurul orei 16.30. Este vorba despre un accident petrecut în localitatea Răteşti, în care a fost implicat un scuter.

Accident mortal în Argeş! Ultima cursă pe scuter!

Citeşte şi: Accident în Argeș. A dat cu mașina în șanț

Potrivit primelor informaţii survenite de la ISU Argeş, scuterul a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un șanț. Nu existau, până la ora 17.30, informaţii referitoare la împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Au intervenit pompierii cu o autospecială pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor și cu două ambulanțe, una SMURD de terapie intensivă mobilă, iar cealaltă aparţinând serviciului judeţean de profil.

Accidentul s-a soldat cu două victime, potrivit sursei citate, iar una dintre acestea se afla, cu o oră în urmă (!) în stop cardio-respirator.

Cealaltă victimă era conștientă.

IPJ Argeş a venit însă cu lămuri. Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un bărbat de 30 de ani, din Rătești, care conducea un moped pe DJ 702G, pe raza localității de domiciliu, circulând dinspre Tigveni spre Rătești, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în șanț.

Un copil de 8 ani, rănit

Potrivit sursei citate, în urma accidentului a rezultat decesul bărbatului de 30 de ani, iar un minor de 8 ani, din Rătești, pasager pe moped, a suferit leziuni, fiind transportat la spital.

Din verificări a rezultat că bărbatul nu figura ca posesor de permis de conducere, iar mopedul nu figurează ca înmatriculat sau înregistrat în circulație.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334, 335, 192 și 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită