Web Analytics

Accident mortal în Argeș după impactul dintre un autoturism și un TIR. Printre victime se află doi copii

de | 19.08.2021 09:11 | Actualitate

Un accident grav a avut loc, miercuri seară, pe drumul naţional 73C, în judeţul Argeş, fiind implicate un autoturism şi un TIR. În urma impactului violent, mai multe echipaje medicale au intervenit de urgență pentru preluarea victimelor.

Un autoturism în care se aflat patru persoane și un TIR s-au ciocnit violent în urma condițiilor rele de vreme, mai exact din cauza carosabilului umed.

În urma impactului, o persoană aflată pe bancheta din spate a autoturismului a murit pe loc, în timp ce restul persoanelor au fostgrav rănite, fiind nevoie de transport de urgență la spital. Printre victime se află o adolescentă de 15 ani și o copilă de doar zece ani.

„Cele două persoane care se aflau pe locurile din faţă în autoturism au avut nevoie de intervenţia pompierilor pentru a putea fi extrase şi predate ulterior echipajelor medicale.

O a treia victimă, femeie neîncarcerată, a fost preluată în stop cardio-respirator de către un echipaj al SAJ, iar a patra victimă, o fetiţă, a fost preluată tot de un echipaj SAJ”, a transmis ISU Argeş, potrivit Agerpres.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii