Web Analytics
scris miercuri, 14.02.2024

Accident la Rucăr. Un tânăr rănit, luat cu SMURD-ul

Un eveniment rutier a avut loc în după amiaza zilei de miercuri, 14 februarie, în Argeș. Este vorba despre un accident produs între două autoturisme care au intrat în coliziune în comuna Rucăr.

Accident la Rucăr. Un tânăr rănit, luat cu SMURD-ul

Citește și: Argeș. A plecat de acasă și e dată dispărută!

Au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor. Pentru acordarea îngrijirilor medicale au fost mobilizate două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

Potrivit celor de la ISU Argeș, accidentul s-a soldat cu patru răniți. Paramedicii SMURD au transportat la spital un tânăr, în vârstă de aproximativ 25 de ani, care a suferit traumatisme la picioare.

Și celelalte trei persoane au ajuns la spital.

Poliția face cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Update. Cine a fost de vină

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că un tânăr de 25 de ani, din Rucăr, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității de domiciliu, având direcția de deplasare dinspre Brașov spre Câmpulung, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, în curbă ușoară la dreapta, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat de 44 de ani, din Rucăr.

În urma impactului au suferit leziuni cei doi conducători auto, precum și doi pasageri din al doilea autoturism, respectiv o minora de 17 ani și un minor de 11 ani, potrivit IPJ Argeș.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *