Trei adulți și un copil, implicați în accidentul din Mărăcineni

de | 17.06.2020 15:10 | Actualitate

Accident cu 2 mașini, miercuri, la ieșirea din Pitești spre Mărăcineni. Pe fondul nepăstrării distanței regulamentare, un șofer a intrat cu mașina într-un alt autoturism, pe care l-a proiectat pe sensul opus de mers.  Reprezentanții ISU au comunicat că 4 persoane se aflau în cele două mașini, printre care și un copil. Doar al doilea conducător auto a fost transportat la spital pentru investigații, fiind diagnosticat cu TCC.


Polițiștii Biroului Rutier Pitești au fost la fața locului pentru dirijarea traficului și efectuarea cât mai rapidă a cercetării. „Din verificările preliminarii efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că un bărbat de 30 de ani, din Pitești, care conducea o autoutilitară pe str, Calea Câmpulung din Pitești, din direcția Pitești spre Mărăcineni, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare, a intrat în coliziune cu autoturismul din fața sa, care oprise pentru a schimba direcția de mers spre stânga, în urma impactului al doilea autovehicul fiind proiectat pe sensul opus de mers. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului celui de-al doilea autoturism, în urma investigațiilor fiind diagnosticat cu TCC. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal”, a transmis IPJ Argeș.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Faceti dracu sensurile alea giratorii promise si interziceti toate virajele ca d-aia se intampla MEREU accidente acolo.