Web Analytics
scris joi, 02.11.2023

Accident la Drăganu, în Argeș. Un rănit, dus la spital

Un eveniment rutier a avut loc în dimineața zilei de joi, 2 noiembrie, în județul Argeș. Este vorba despre un accident produs pe DN 7, la Drăganu, în care au fost implicate două autoturisme.

Accident la Drăganu, în Argeș. Un rănit, dus la spital

Citește și: Verdict pentru Pendiuc: abia în mai 2024 va mai putea cere liberarea!

Au intervenit pompierii de la Detașamentul Pitești cu două autospeciale, dintre care una este de descarcerare, și cu două ambulanțe SMURD.

Din primele informații furnizate de la fața locului, de către cei de la ISU Argeș, un echipaj SMURD a acordat primele îngrijiri unui bărbat, în vârstă deaproximativ 67 de ani, care a suferit un traumatism cranio-facial și care acuză dureri la nivelul pieptului.

Rănitul a fost transportat la spital.

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Update. Rănitul e din Curtea de Argeș

La puțin timp după ora 10, Biroul de presă al IPJ Argeș a comunicat câteva amănunte referitoare la acest accident. Din verificările preliminare ale polițiștilor s-a stabilit că, un bărbat de 67 de ani, din Morărești, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Vâlcea către Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus, în aceeași direcție, de un bărbat de 67 de ani, din Curtea de Argeș.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului celui de-al doilea autoturism, care a fost transportat la spital.

În urma verificării cu aparatul etilotest a rezultat că niciunul dintre șoferi nu a consumat alcool.

În cauză va fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...