Accident la Bascov. O mașină a intrat în conducta de gaze

de | 17.12.2020 11:54 | Actualitate

Accident în Bascov, la intrare în pasaj, între două autoturisme. Una dintre mașini a fost proiectată într-o țeavă de gaze, care a luat foc. „În urma evenimentului, a izbucnit un incendiu la conductă de gaze, iar flăcările au fost stinse înainte să se extindă la autoturism”, transmit reprezentanții ISU Argeș.

Gazele au fost oprite și traficul a fost reluat. „O victimă a fost preluată de un echipaj de prim ajutor. Se protejează conducta de de gaze cu perdea de apa până la sosirea echipei de la Distrigaz”, transmit reprezentanții ISU Argeș.

În mașina răsturnată se aflau 2 persoane, iar în cealaltă se afla doar șoferul. Două persoane au suferit atac de panică, câte una din fiecare autoturism.

Au intervenit pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. În sprijin au mai intervenit și o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță din cadrul serviciului județean.

Citește și Accident la Dedulești. O cisternă cu combustibil implicată

Polițiștii rutieri sunt la fața locului pentru asigurarea de masuri de restricție a traficului rutier, în vederea sprijinirii intervenției reprezentanților ISU.

 

 

 

 

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii