Web Analytics
scris sâmbătă, 15.06.2024

Accident între un autocar plin cu elevi și un autoturism pe DN67. O persoană a murit

Sâmbătă, un accident rutier grav a avut loc pe DN 67, în judeţul Vâlcea, între un autocar plin cu elevi și un autoturism. Incidentul s-a produs când autocarul, care transporta elevi, s-a ciocnit violent cu un autoturism. Șoferul maşinii a murit.

Accident între un autocar plin cu elevi și un autoturism pe DN67. O persoană a murit

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 67, în zona localităţii Tomşani, judeţul Vâlcea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocar care transporta elevi şi cadre didactice”, anunţă Centrul Infotrafic. Circulaţia rutieră a fost oprită pe ambele sensuri de mers. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.

Precizările Poliției

În această dimineață,  polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Horezu au intervenit la un eveniment rutier, produs pe DN 67, la km 155 + 600 m, în localitatea Tomșani. Din primele verificări efectuate de către polițiști, s-a stabilit că ar fi avut loc o coliziune între un autocar, în care se aflau peste 50 de persoane și un autoturism. Evenimentul rutier s-a soldat cu decesul conducătorului autoturismului, pasagerii din autocar fiind evaluați de către echipajele medicale prezente la fața locului. Conducătorul autocarului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. Traficul este blocat până la finalizarea cercetărilor.

Citește și: Cazul Ferma Dacilor. Primele concluzii privind cauza decesului celor opt persoane

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită