Web Analytics

Accident în Pitești. O victimă – preluată de ambulanță

de | 20.06.2020 17:19 | Actualitate

Accident rutier în Găvana, pe bulevardul N. Bălcescu, intersecție cu str. Popilor.  „Două autoturisme au fost implicate. O singură victimă preluată de către echipajul SAJ”, a transmis ISU Argeș.

„Din verificările preliminare efectuate de către polițiști Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că un tânăr de 23 de ani, din Merișani, care circula pe bd. Nicolae Bălcescu, din direcția centru spre Bascov, ar fi efectuat viraj stânga pentru a se încadra spre str. Plopilor, fără să acorde prioritate unui autoturism care circula regulamentar din sens opus, condus de un bărbat de 48 de ani, din Pitești.
În urma evenimentului a rezultat rănirea pasagerei dreapta din al doilea autoturism, respectiv femeie de 41 de ani, din Pitești, care a fost transportată la o unitate medicală pentru investigații, având diagnosticul preliminar TCC.
Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, a transmis IPJ Argeș.

Au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SAJ. Polițiștii Biroului Rutier Pitești au fost la fața locului pentru dirijarea traficului și efectuarea cât mai rapidă a cercetării. (Sursă foto: ISU Argeș)

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii