Web Analytics

Accident în Argeș. S-au izbit de copac și au rămas blocați în mașină

de | 13.06.2022 14:37 | Actualitate

A ajuns cu mașina într-un copac, la ieșirea din Pitești spre comuna Băbana, pe DJ 703E. Șoferița, în vârstă de 19 ani, din Băbana, se deplasa către Pitești când a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a ieșit de pe drum și s-a izbit de un copac. Șoferița și pasagerul au rămas blocați în autoturism și au fost extrași de către echipajele specializate. „Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool”, a transmis IPJ Argeș.

„Persoana de sex feminin, în vârstă de 19 ani, prezenta zgârieturi, iar persoana de sex masculin, în vârstă de 18 ani, care, pe lângă zgârieturi, prezenta suspiciune de fractură la membrul superior drept.
Ambele victime au fost transportate la spital de către echipajele SMURD pentru efectuarea de investigații medicale amănunțite”
, a transmis și ISU Argeș.

Citește și Transportatorii rutieri solicită plafonarea prețurilor la benzină și motorină

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *