Web Analytics
scris joi, 22.12.2022

Accident în Argeș. Conducătorul unui moped a ajuns la spital cu fractură

Paramedicii SMURD au intervenit la un accident rutier produs, în jurul orei 18:00, între un autoturism și un moped, pe raza localității Albota.

Accident în Argeș. Conducătorul unui moped a ajuns la spital cu fractură

Conducătorul mopedului a avut nevoie de îngrijiri medicale. Bărbatul a suferit o fractură deschisă la piciorul stâng. A fost preluat de către echipajul SMURD și transportat la spital.

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș au stabilit că bărbatul de 56 de ani, din Moșoaia, circula pe marginea drumului, din direcția Slatina spre Pitești și, „posibil pe fondul neasigurării la schimbarea direcţiei de deplasare prin viraj spre stânga”, a fost accidentat de un autoturism care se deplasa în aceeași direcție, condus de o femeie de 47 de ani, din Pitești.

Citește și Accident cu victimă, în Argeș. Bărbat dus la spital

Femeia care conducea autoturismul a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool, iar bărbatului ii vor fi recoltate probe biologice de sânge.

Urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...