Web Analytics

Accident în Albota! Un tânăr fost transportat la spital după ce a ajuns cu mașina în șanț

de | 5.07.2022 11:07 | Actualitate, Home

Un tânăr în vârstă de 24 ani a fost rănit într-un accident rutier petrecut în această dimineață în comuna argeșeană Albota. Din primele informații, se pare că acesta a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina pe carosabil.

În urma impactului, acesta a suferit mai multe leziuni și a fost asistat, inițial, de un echipaj al Ambulanței, iar ulterior a fost preluat de un echipaj SMURD care i-a acordat primele îngrijri medicale și l-a transportat la spital.

Citește și: STUDIU: Un român din cinci a folosit servicii online pentru asigurări

„În incident a fost implicat un singur autoturism. O singură victimă, aceasta a fost asistată în primă fază de o ambulanță SAJ, care se afla în zonă, iar ulterior aceasta a fost preluată de către echipajul SMURD de prim ajutor calificat. Pacientul cu vârsta de 24 de ani s-a lovit la cap și a fost transportat la spital”, transmit reprezentanții ISU Argeș. La fața locului au intervenit salvatorii argeșeni pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

De asemenea, polițiștii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *