Web Analytics

Accident cu patru victime, la Vlădești

de | 15.08.2021 23:00 | Actualitate

Un accident rutier a avut loc la Vlădești, între două mașini, duminică-seara. În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat în șanț și a lovit o mașină staționată și trei pietoni.

„Din verificările preliminare efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că o femeie de 64 de ani, din Bălilești, care conducea un autoturism pe strada Școlii din localitatea Vlădești, către DJ 732, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus din direcția Aninoasa către Stâlpeni de un tânăr de 20 de ani, din Vlădești”, se arată într-un comunicat al poliției.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero.

Citește și Fostul deputat Radu Vasilică implicat într-un accident împreună cu actuala soție

„În urma accidentului, atât cei trei pietoni (două femei de 54, respectiv 43 de ani și un bărbat de 51 de ani), cât și o minoră de 17 ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism, au fost transportați la spital”, transmit polițiștii.

În cauză va fi întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii