Web Analytics

Fostul deputat Radu Vasilică implicat într-un accident împreună cu actuala soție

de | 14.08.2021 20:23 | Actualitate

Fostul deputat Radu Vasilică a fost implicat într-un accident la Ștefănești, Argeș, acolo unde locuiește . Potrivit primelor informații, de vină ar fi fost chiar acesta. Radu Vasilică era la volan și mașina pe care o conducea a intrat în coliziune cu o alta, condusă de o femeie din Ștefănești.
Soția deputatului a ajuns la spital cu arcada spartă, pentru că a dat cu capul în parbriz.
“Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Ștefănești s-a stabilit că, un bărbat de 45 de ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism pe strada Izvorani, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus pe DN 7, de o femeie de 31 de ani, din aceeași localitate”.
Din accident, a rezultat vătămarea corporală ușoară a două femei, pasagere în cele două autoturisme.
La eveniment s-au deplasat polițiștii argeșeni, un echipaj de pompieri și un echipaj SAJ.
Citește și Radu Vasilică este conştient, ştie ce i s-a întâmplat
„În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut” a anunțat Poliția după eveniment.
Reamintim faptul că în urmă cu câțiva ani, Radu Vasilică  a suferit un accident de motocicletă în urma căruia și-a pierdut un picior.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii