Web Analytics

Accesorii moderne care îşi merită locul în garderoba ta

de | 26.05.2023 19:10 | Actualitate, Home

Accesoriile sunt modalitatea ideală de a da viaţa ţinutei tale. Este important să găseşti modele uşor de purtat, dar totuşi moderne, care să se potrivească cu hainele pe care le porţi, dar şi cu locurile în care mergi.

Descoperă câteva accesorii moderne care îşi merită cu siguranţă locul în garderoba ta:

Ceasul smart

Ceasul smart este unul dintre cele mai cool accesorii de care te poţi bucura. Precum smartphone-ul, acesta a devenit mai mult decât un simplu trend. Sute de milioane de oameni folosesc zi de zi ceasul smart atât pentru a verifica dată sau ora, cât şi pentru a monitoriza funcţii vitale, a răspunde la mesaje sau a prelua apeluri.

Dacă îţi doreşti un ceas smart budget friendly, atunci cea mai bună opţiune este Apple Watch SE. Apple Watch SE îți oferă o mulţime de funcţii incredibile, precum monitorizarea pulsului şi a somnului, detectarea mai multor tipuri de antrenament, dar şi acces la aplicaţii esenţiale precum Maps sau Wallet.

În plus, un Apple Watch SE se poate asorta cu o mulţime de ţinute, de la cele sport şi până la cele smart casual sau elegante, în funcţie de cureaua pe care o alegi.

Înainte de a achiziţiona un Apple Watch SE este bine să te asiguri că acesta este compatibil cu telefonul tău mobil.

Colierele delicate

Colierele delicate sunt din ce în ce mai purtate. Dacă acum câteva sezoane se purtau colierele încărcate, pline de pietre, zorzoane şi aplicaţii, în ultimii ani au revenit la modă accesoriile fine. Astfel, nu vei da greş dacă alegi coliere delicate pentru garderoba ta.

Poţi opta pentru coliere delicate cu inserţii de perle, pietre semipreţioase sau mici pandantive. Cele mai bune materiale pe care le poţi alege sunt aurul şi argintul. De ce? Pentru că acestea rezista excelent în timp şi nu se deteriorează. Bineînţeles, este necesar să le întreţii corespunzător şi să le fereşti de umiditate, căldura excesivă şi substanţe precum produsele de beauty.

Poţi purta coliere delicate în ţinute de zi cu zi, la birou, la cumpărături sau atunci când ieşi cu prietenele în oraş. De asemenea, acestea se potrivesc şi cu ţinute de ocazie, precum rochiile de seară. Este o idee bună să renunţi la coliere atunci când înoţi sau faci sport pentru a evita deteriorarea lor sau micile accidente.

Citește și Surprize pentru copii, de 1 iunie! Tiroliană și plimbări cu poneii, teatru și multe ateliere

Inelele cu pietre stralucioare

Inelele sunt un simbol al feminintati, însă nu toate modelele au rămas în trend de-a lungul anilor. Printre cele mai moderne şi apreciate modele în prezent se număra inelele cu pietre strălucitoare. Există o mulţime de pietre strălucitoare din care poţi alege, de la diamante şi zirconiu şi până la smarald, safir sau acvamarin.

Le poţi purta atât zilnic, la birou sau atunci când ieşi în oraş, cât şi la evenimente speciale alături de rochii elegante.

Genţile din piele ecologică

În trecut, pielea naturală era unul dintre cele mai apreciate materiale, atât pentru genţi, cât şi pentru pantofi. În prezent, acest material este în continuare apreciat, însă foarte multe persoane cauta variante cruelty free. Vestea bună este că tehnologia a avansat enorm în cazul variantelor cruelty free, astfel încât foarte multe branduri oferă astăzi genţi din piele ecologică de foarte bună calitate.

Cum ştii că pielea ecologică este calitativă? Este important să observi grosimea ei, o piele ecologică foarte subţire este posibil să se deterioreze mai repede. De asemenea, observă textura şi cusăturile genţii pentru a-ţi da seama de rezistența materialului.

Astăzi, genţile din piele ecologică sunt super moderne, uşor de purtat şi cu siguranţă nu se vor demoda prea uşor. Alege modele de mici dimensiuni pentru a le purta seara, la petreceri, la restaurant sau la evenimente speciale. De asemenea, pentru ocazii speciale, poţi alege modele cu paiete sau inserţii preţioase. Pentru zi, încearcă genţile shopper, office sau crossbody.

Ţinutele tale pot arăta impecabil atunci când foloseşti accesoriile moderne potrivite. Inspiră-te din lista de mai sus şi completează-ţi garderoba cu accesoriile potrivite stilului tău.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *