ACAROM: Producția de automobile a Uzinei din Mioveni – creștere fără precedent în luna aprilie

de | 12.05.2022 10:34 | Actualitate, Economie, Home

În luna aprilie a.c., au fost produse în România, conform datelor furnizate de către ACAROM, un număr de 39.982 autoturisme, înregistrând astfel o creștere de 5,13% față de luna aprilie a anului trecut, respectiv 38.031 unități. Dintre acestea 26.913 mașini au fost produse la uzina Dacia de la Mioveni, potrivit unui comunicat.

Citește și: Argeș. S-a înființat o comisie mixtă de control în unitățile de învățământ și creșe

În primele patru luni din acest an, la Mioveni au fost produse nu mai puțin de 102.350 autoturisme Dacia, o creștere spectaculoasă de aproape 20.000 de unități comparativ cu perioada similară a anului trecut, când fuseseră produse doar 83.160 unități. Este cea mai mare creștere înregistrată la uzina Dacia în ultimii ani.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed