ACAROM ÎȘI ALEGE UN NOU PREȘEDINTE

de | 28.09.2020 08:40 | Economie

Zilele acestea, va fi aleasă noua conducere a Asociației Constructorilor de Automobile din România. 

15 candidați s-au înscris pentru ocuparea celor 11 locuri din Consiliul director al asociației. Printre candidați se numără și Christophe Dridi (director general Automobile Dacia SA) și Ian Pearson (președinte Ford România).

Membrii AGA au votat în perioada 21-27 septembrie prin mijloace online pe cei care vor face parte din Consiliul director pentru următorii patru ani. 

Gabriel Sicoe – bate în retragere la final de mandat 

Săptămâna aceasta, cei 11 membri din Consiliul director va alege noul președinte al Asociației Constructorilor din România. 

Potrivit unor informații apărute în spațiul public, Gabriel Sicoe, succesorul lui Constantin Stroe la conducerea ACAROM, a luat decizia de a face un pas în spate de la conducerea asociației. Domnia sa, crezând că este momentul oportun pentru a face loc unui nou președinte care să conducă mai departe cu “mână de fier” cea mai reprezentativă asociație a industriei auto din România. 

Antoniu Neguț

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii