Web Analytics
scris joi, 22.03.2018

Abia întors din pușcărie, și-a sechestrat nevasta și copiii

 ciubotea
 
UPDATE: Marian Ciubotea a fost prezentat vineri Parchetului cu propunere de arestare preventivă.

Abia întors din pușcărie, și-a sechestrat nevasta și copiii

 Iară ce povestește soția despre coșmarul prin care a  trecut împreună cu cei patru copii, timp de două săptămâni: „Ne ţinea cu pături în geam, ca să nu ne ne vadă lumea, mai ales rudele lui, cumnata şi bunica. El zicea că de frig! Pe mine şi pe fetiţa cea mare ne-a şi bătut, cum făcea şi înainte de puşcărie. De mâncat, mâncam doar ce ne dădea el. N-aveam telefon, că nu m-a lăsat niciodată să am aşa ceva de când m-am măritat cu el.  Eu puteam să fug, dar n-am vrut să-mi las copiii acolo, de teamă că o să se răzbune pe ei. Copiii n-aveau voie să iasă din casă, doar fata cea mare, mai putea pleca la şcoală. Eu am învăţat-o ce să facă…”, povesteşte femeia de 31 de ani.

 
Întors din închisoare, unde a executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate pentru înşelăciune şi trafic de influenţă, un bărbat din Moșoaia se va întoarce din nou după gratii, pentru că și-a sechestrat familia. 
 
Abia întors acasă, pe 8 martie, bărbatului i-a cășunat pe soţie şi cei patru copii ai săi (doi băieţi în vârstă de 3 şi respectiv 5 ani, o fetiţă de 9 ani şi o altă fată, de 15 ani, ultima dintr-o altă relaţie) și i-a închis pe toţi cinci într-o cameră neîncălzită. 
 
Totul a plecat de la bănuiala că în lipsa sa, soţia l-a înşelat. 
 
Două săptămâni i-a ţinut în frig, i-a bătut şi i-a înfometat. Singura căreia i-a mai permis, din când în când să iasă din casă, ca să meargă la şcoală, a fost fiica cea mare.
 
Astăzi, fata nu s-a mai dus la cursuri, ci direct la bunica din partea mamei vitrege.
 
Împreună cu bătrâna, s-a dus la Poliţia Municipiului Piteşti să-şi reclame tatăl, iar oamenii legii au mers imediat la locuinţa copilei.
 
„Bărbatul este bănuit că timp de două săptămâni a lipsit de libertate soţia şi patru copii minori. A fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Vineri urmează a fi prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventivă”, a declarat, pentru Jurnal de Argeș, inspectorul principal de Poliţie Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al IJP Argeş. 
 
 Foto arhivă

Distribuie!

0 Comentarii