Web Analytics

A treia modificare în Consiliul Local. Câmpulungul a piredut un consilier local, dar a câştigat un şef al Cancelariei Prefectului

de | 12.03.2020 13:18 | Politica si Administratie

Nu mai puţin de trei schimbări s-au produs în componenţa Consiliului Local Câmpulung în acest mandat, iar ultima s-a efectuat în această săptămână. Liberalul Lucian Mihai Ionescu (foto) a devenit şef de cabinet la Prefectura Argeş, astfel că acesta a renunţat la calitatea de ales local. Pe lista de candidaţi PNL, pe locul 7, urmează Radu Sălcescu, şi el un fost consilier local.
Anterioarele două modificări de componenţă au fost înregistrate în rândul celor de la PSD. Victor Bînă a demisionat la puţin timp după ce a fost ales, locul său fiind luat de veteranul Gheorghe Sîrbu, fost viceprimar şi consilier judeţean. Apoi, la începutul lui 2018, Constantin Ivan a devenit secretar de stat în Ministerul Economiei şi a fost înlocuit cu Ionel Dumitrache, PSD ajungând astfel la locul 13 de pe lista de candidaturi, dintr-un total de 24. Apoi, alte două modificări au constat în schimbări ale numelui şi s-au produs tot la PSD, la cele două doamne consilier local, în urma divorţului, respectiv căsătoriei.

Alţi patru consilieri în funcţii publice

Nu doar Lucian Ionescu a ajuns să deţină funcţie în cadrul unei instituţii publice. Consiliul Local Câmpulung mai are în componenţă alţi trei membri care deţin asemenea calitate: Manuel Zenovie (ALDE) este director al Filialei teritoriale Argeş-Dâmboviţa a Agenţiei de Îmbunătăţiri Funciare, Nicolae Dumitrescu (PSD), inspector trafic în cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, Cristinel Creţu (PNL) a devenit recent inspector general adjunct la Învăţământ Argeş, iar Bogdan David (PNL) a fost numit şef al Administraţiei Bazinale Argeş-Vedea.
C.I.B.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii