A “plouat” cu dosare penale la Serviciul Rutier Argeș

de | 15.08.2017 09:20 | Actualitate

politiarutieraPoliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat acţiuni pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.
Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 394 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 114.169 de lei și au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 51 de permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare. De asemenea, au fost întocmite mai multe dosare penale.

Astfel, în ziua de 13 august a.c., poliţiştii Secției de Poliție Rurală nr 4 Buzoești l-au depistat pe D.I., de 38 de ani, din comuna Căldăraru, care conducea un autoturism pe D.N. 65A – Buzoești, fără a poseda permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, l-au depistat pe Ș.E., de 24 de ani, din municipiul Pitești, județul Argeș, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub sub influența băuturilor alcoolice și având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Lunca Corbului, l-au depistat, pe DJ 679, pe raza localității Lunca Corbului, pe T.V., de 24 de ani, din comuna Lunca Corbului, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost transportat la Spitalul Costești în vederea recoltării de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Iar în data de 11 august a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Tigveni l-au depistat pe S.I., de 26 de ani, din comuna Poienarii de Argeș, care conducea un moped neînmatriculat, pe raza aceleiaşi comune.

Poliţiştii Formațiunii Rutiere Topoloveni, l-au depistat pe D.L.F., de 21de ani, din comuna Bogați, care ce conducea o autoutilitară, pe strada Calea București, din Topoloveni, având permisul de conducere suspendat.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mălureni, l-au depistat pe DJ 703 I ,pe raza comunei Budeasa, pe R.I., de 55 de ani, care conducea un autoturism, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni, l-au depistat pe numitul Dumitru Georgel, de 37 ani, din Orasul Topoloveni, în timp ce conducea pe D.N 7 Topoloveni, un moped, fără a poseda permis de conducere.

Polițiștii din cadrul orașului Ștefănești, l-au depistat pe C.L., de 62 de ani, din Ștefănești, în timp ce conducea un autoturism, având autorizația de circulație provizorie expirată.
În toate aceste cauze au fost întocmite dosare penale, cercetările urmând să stabilească vinovăția în fiecare caz.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii