Web Analytics
scris marți, 11.01.2022

A murit președintele Parlamentului European

David Sassoli, președintele Parlamentului European, a murit, marți dimineață, într-un spital din Italia. În vârstă de 65 de ani, acesta era spitalizat din 26 decembrie, din cauza unor complicaţii „grave” cauzate de o disfuncție a sistemului imunitar.

A murit președintele Parlamentului European

„Președintele Parlamentului European a murit la ora 1:15 la data de 11 ianuarie , la spitalul din Aviano, Italia, unde a fost internat“ , a scris Roberto Cuillo pe Twitter, purtătorul său de cuvânt.

CITEȘTE ȘI: Tentativă de omor asupra unui gardian la Penitenciarul Ghrerla. Agenții de penitenciare cu capul în pământ în fața deținuților!

După ce a contractat o pneumonie în septembrie anul trecut, Sassoli a petrecut mai bine de două luni de recuperare în ţara sa natală şi revenise recent la activitatea politică, când, la 26 decembrie, a fost din nou internat într-un spital italian pentru „complicaţii grave în urma unei disfuncţii a sistemului imunitar”, Parlamentul European a confirmat că președintele Sassoli a fost internat la spitalul din Italia pe 26 decembrie. În noiembrie, președintele Parlamentului European a anunțat că este nevoit să rămână în concediu medical din cauza stării de sănătate.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită