Web Analytics
scris duminică, 30.04.2023

A murit cunoscutul jurnalist sportiv Dan Teodorescu

A murit unul dintre cei mai iubiți și longevivi jurnaliști din România. Dan Teodorescu a fost un veteran al presei sportive ieșene cu mii de articole, relatări și emisiuni de radio și TV despre evenimentele sportive din capitala Moldovei, scrie realitateasportiva.net.

A murit cunoscutul jurnalist sportiv Dan Teodorescu

Citește și: Microbuzul unei trupe de muzică s-a răsturnat pe autostrada București – Pitești

Dan Teodorescu s-a născut la Iași, pe 19 aprilie 1950. În ultimii ani  Dan Teodorescu a coordonat și participat la prestigioase acțiuni cultural-sportive din Germania, Austria, Ungaria, Croația, Serbia, Polonia, Ucraina sau în România. În ultimii 7 ani, Dan Teodorescu a editat 32 de cărţi în 34 de volume, în care a prezentat activitatea sportiva și culturală din Iași. A activat, de asemenea, în paralel ca redactor în departamentele sport și cultură la mai multe reviste. A colaborat la emisiunile sportive și de cultură la T.V. R Publică articole sportive, de cultura, fotografie artistică și de reportaj, în presa din străinătate, a publicat volume de poezii, proză scurtă, interviuri cu personalități culturale și sportive, etc.

„O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet nobil s-a înălțat la cer pentru a se odihni în brațele lui Dumnezeu!”, a fost anunțul decesului acestuia.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *