Web Analytics
scris luni, 06.05.2024

A murit actorul britanic Bernard Hill. Era cunoscut pentru rolurile sale din „Titanic” și „Stăpânul inelelor”

Actorul britanic Bernard Hill a murit! Îndrăgitul artist era cunoscut pentru rolurile sale din „Titanic” şi „Stăpânul Inelelor” și avea 79 de ani.  El a intrat în rolul Căpitanului Edward Smith, în filmul câștigător al Oscarului din 1997 și l-a interpretat pe Regele Théoden, din Stăpânul Inelelor.

A murit actorul britanic Bernard Hill. Era cunoscut pentru rolurile sale din „Titanic” și „Stăpânul inelelor”

Actorul britanic Bernard Hill a murit la 79 de ani. Anunțul trist a fost făcut în weekend, de către agentul său, Lou Coulson, care a confirmat pentru BBC News că a murit la primele ore ale dimineţii. Pe lângă rolurile din „Titanic” şi „Stăpânul Inelelor”, actorul britanic a intrat și în pielea personajului Yosser Hughes în serialul dramatic emblematic „Boys from the Blackstuff’.

Citește și Medicul Naționalei feminine de fotbal a murit chiar în ziua de Paști

De altfel, Bernard Hill a fost un actor extrem de îndrăgit, mai ales pentru rolul din „Titanic”, dar și pentru cel din trilogia „Stăpânul Inelelor”. De asemenea, s-a alăturat distribuției pentru cel de-al doilea film, „The Two Towers” din 2002, și a revenit în franciză pentru „The Return Of The King”, care a câștigat 11 Oscaruri.

De asemenea, de-a lungul timpului a mai jucat în „Gandhi’, „Shirley Valentine’, „Regele Scorpion’.

Actorul britanic s-a stins din viață la 79 de ani. Bernard Hill își anunțase prezența sâmbătă la Comic Con Liverpool, însă a anulat în ultimul moment. După anunțul veștii despre moartea lui, organizatorii au transmis că au fost „înfricoșați’ de moartea lui Hill și au transmis familiei sale „multă putere’, potrivit adevărul.ro.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *