Web Analytics

A dărâmat un stâlp cu mașina, apoi a intrat în șanț

de | 25.06.2022 09:36 | Actualitate

Accident, sâmbătă dimineața, în comuna Budeasa. O mașină a lovit un stâlp de electricitate și a intrat într-un șanț. Șoferul, care consumase alcool, în vârstă de 20 de ani, a fost transportat la spital cu zgârieturi la o mână.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că tânărul de 20 de ani, pe strada Sudeaua, din comuna Budeasa, într-o curbă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a lovit un stâlp de susținere a rețelei de electricitate.

„În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis IPJ Argeș.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

„În urma evenimentului a rezultat o victimă de sex masculin, care a suferit zgârieturi la membrul superior stâng, fiind transportat la spital de către un echipaj SMURD”, a transmis ISU Argeș.

Citește și Bărbat înjunghiat în organele vitale, salvat la Spitalul Județean Argeș

La fața locului, pompierii de la Detașamentul Pitești au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *