Web Analytics
scris duminică, 01.07.2018

A încercat să treacă râul călare și a murit înecat

INUNDATII
Precipitațiile de sâmbătă au făcut ca nivelul apei să crească semnificativ în localităţile Nucşoara, Pietroşani, Domneşti, Dârmaneşti şi Corbi.
 
Un bărbat și-a pierdut viața după ce a încercat să înfrunte, călare, apele învolburate.
 
„Un bărbat din localitatea Corbi, ignorând atât recomandările autorităţilor, cât şi insistenţele localnicilor de a nu se aventura sa treacă prin apa învolburată, a încercat să traverseze, călare, râul Doamnei. Din păcate, nu a reuşit și a fost doborât de curenţii puternici. Un echipaj de pompieri cu barcă pneumatică, dar și un echipaj SMURD s-au deplasat la faţa locului. După cercetarea zonei, au găsit trupul bărbatului, l-au scos la mal și au efectuat manevre de resuscitare. Cu tot efortul paramedicilor, nu s-a mai putut face nimic pentru acesta, fiind declarat decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.
 
Pompierii recomandă populaţiei să se și informeze permanent în legătură cu modul de comportare în cazul producerii unor situaţii de urgenţă vizând fenomene hidrologice periculoase şi să respecte indicaţiile autorităţilor.
 
 Foto: dcnews.ro

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...