Web Analytics
scris duminică, 01.07.2018

A încercat să treacă râul călare și a murit înecat

INUNDATII
Precipitațiile de sâmbătă au făcut ca nivelul apei să crească semnificativ în localităţile Nucşoara, Pietroşani, Domneşti, Dârmaneşti şi Corbi.
 
Un bărbat și-a pierdut viața după ce a încercat să înfrunte, călare, apele învolburate.
 
„Un bărbat din localitatea Corbi, ignorând atât recomandările autorităţilor, cât şi insistenţele localnicilor de a nu se aventura sa treacă prin apa învolburată, a încercat să traverseze, călare, râul Doamnei. Din păcate, nu a reuşit și a fost doborât de curenţii puternici. Un echipaj de pompieri cu barcă pneumatică, dar și un echipaj SMURD s-au deplasat la faţa locului. După cercetarea zonei, au găsit trupul bărbatului, l-au scos la mal și au efectuat manevre de resuscitare. Cu tot efortul paramedicilor, nu s-a mai putut face nimic pentru acesta, fiind declarat decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.
 
Pompierii recomandă populaţiei să se și informeze permanent în legătură cu modul de comportare în cazul producerii unor situaţii de urgenţă vizând fenomene hidrologice periculoase şi să respecte indicaţiile autorităţilor.
 
 Foto: dcnews.ro

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...