Web Analytics

A început următoarea etapă la lucrările de la bariera Lânăriei

de | 31.03.2022 12:56 | Actualitate, Economie, Politica si Administratie

Cristian Gentea: „Mulțumesc reprezentanților Ministerului Transporturilor, cu care am colaborat excepțional”

Primarul Cristian Gentea s-a declarat mullțumit, săptămâna trecută, față de cum se desfășoară lucrările la bariera de la Lânăriei, Pitești. Miercuri, 23 martie, s-a dat drumul circulației rutiere, care era închisă pe tronsonul cuprins între b-dul Petrochimiștilor și Distrigaz. Edilul Piteștiului a mai transmis că, în maximum patru luni, bariera va fi perfect funcțională, iar aceasta va coborî automat în momentul în care trenul va fi la distanță de 1 km de trecerea la nivel cu calea ferată și se va ridica imediat dupa trecerea ultimului vagon.

„Exact cum a promis, constructorul a terminat lucrările și a închis șantierul pentru amenajarea trecerii la nivel cu calea ferată în Lânăriei, iar circulația s-a reluat la prânz pe 23 martie, conform programului anunțat. Începe etapa următoare: măsurătorile senzoriale pentru corelarea automată a barierei cu graficul de deplasare a trenurilor și cu circulația rutieră. Mulțumesc reprezentanților Ministerului Transporturilor, cu care am colaborat excepțional, de la începutul mandatului meu, așa încât am reușit împreună ceea ce nu s-a reușit timp de 30 de ani”, a mai transmis primarul Cristian Gentea.
M.S.

Citește și Primăria Pitești anunță startul înscrierilor pentru concursul ”Cea mai frumoasă și cea mai curată asociaţie de proprietari din municipiu”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *