Web Analytics

A început distribuirea cardurilor de energie în Argeș și alte 5 județe

de | 1.02.2023 13:46 | Actualitate, Home

În judeţele Argeș, Alba, Teleorman, Bacău, Bihor, Ilfov, precum și în București, Poșta Română a început să distribuie cardurile de energie în valoare de 700 de lei, informează Radio România Actualități.

Potrivit ministrului fondurilor europene, Marcel Boloș, astăzi vor ajunge la oameni 362.000 de carduri, iar mâine vor pleca alte 132.000 în județele Brăila, Covasna, Giurgiu, Vâlcea și Botoșani.

Citește și: Dr. Viorel Pătraşcu, la lansarea cărţii sale-document: „«Experimentul Filipeni al vieţii mele» are acum valoarea platinei”

El a dat asigurări că toți beneficiarii de ajutoare de încălzire vor primi acest ajutor, iar cei care se consideră nedreptățiți pentru că nu au fost incluși pe lista beneficiarilor pot să se adreseze primăriei de domiciliu sau pot suna la 0319966 pentru clarificarea situației.

În total, 4 milioane de români, cu venituri lunare de până la 2.000 de lei vor primi cardurile de energie, cu ajutorul cărora vor putea face plăți în contul facturilor de electricitate, gaz, energie termică în sistem centralizat, lemn de foc, păcură, peleți și alte materiale de încălzire.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole