Web Analytics

A început decolmatarea rețelelor de canalizare din orașul Mioveni

de | 16.10.2020 11:02 | Actualitate

Angajații sectorului apă-canal, desfășoară în această perioadă a doua etapă a programului stabilit în cadrul S.C Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni S.R.L., în vederea decolmatării și igienizării rețelelor de canalizare din orașul Mioveni și cartierele acestuia, cu substanțe speciale degresante.

De existența unui sistem de canalizare eficient depinde dezvoltarea economică și socială, protejarea resurselor naturale și lupta contra unor boli legate de traiul în condiții insalubre.

Pentru a evita mirosurile dezagreabile ce pot veni din canalizare foarte important este să nu vărsați lichide grase în chiuvetă! Grăsimile se lipesc de pereții conductelor de evacuare, râncezesc și sfârșesc prin a mirosi urât.

De cele mai multe ori, motivul înfundării sistemului de canalizare nu este unul de ordin tehnic. Printre cauzele care determină înfundarea sistemului de canalizare sunt nerespectarea regulilor elementare și lipsa cunoștințelor de bază necesare întreținerii acestuia. Această situație duce la o creștere enormă a costurilor asupra comunității, ceea ce în final ne afectează pe noi toți.

Gestionarea eficientă a serviciului de canalizare contribuie direct la îmbunătățirea calității vieții noastre

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii