Web Analytics

A început campania de dezinsecţie la Mioveni!

de | 2.08.2021 09:27 | Actualitate

Primăria Mioveni anunță demararea unei noi acțiuni de dezinsecție pe domeniul public, scări de bloc(subsol și casa scării), precum și în clădirile instituțiilor publice.
Operațiunea se va desfășura în perioada 2 – 4 august 2021, între orele 00.30 – 05.00 (domeniul public) / 08.30 – 17.00 (spații închise), în funcție de condițiile meteorologice.
Facem apel către asociaţiile de locatari/proprietari să permită accesul agenților DDD în subsolul blocurilor în zilele de 2 – 4 august 2021, așa încât să se poată efectua serviciile de dezinsecție.
În perioada 2-3 august 2021, se vor efectua tratamente de dezinsecție – combatere țânțari.
Apicultorii sunt rugați ca, în perioada menţionată, să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine, în caz contrar UAT – Orașul Mioveni și S.C. Coral Impex S.R.L. sunt absolvite de orice responsabilitate.
CITESTE SI Trei tunuri pentru dezinsecție vor circula la noapte, în Pitești
Totodată, vă rugăm să supravegheaţi cu atenţie copiii şi animalele de companie pentru a nu intra în raza de acţiune a aparatelor, deoarece contactul repetat şi prelungit al substanţelor cu pielea şi ochii poate cauza iritaţii.
În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfaşurarea acestor servicii, perioada de efectuare va fi comunicată ulterior.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii