Web Analytics

A furat dintr-un magazin de bijuterii și dintr-o casă de amanet din Pitești

de | 18.03.2022 10:03 | Actualitate

În noaptea de 17 spre 18 martie a.c. s-a declanșat sistemul de alarmă la un magazin de bijuterii din Pitești. Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au fost sesizați de către reprezentanții firmei de pază. A fost depistat, în flagrant delict, un tânăr de 17 ani, din Mogoșoaia, județul Ilfov, în timp ce sustrăgea mai multe bijuterii din argint și o sumă de bani. Tânărul a fost audiat.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în cursul aceleiași nopți, tânărul ar fi sustras, dintr-o casă de amanet, un laptop.
Valoarea totală a prejudiciului este de aproximativ 7.500 de lei.

După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

De asemenea, cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale”, a transmis IPJ Argeș.

Citește și A întreținut raporturi sexuale cu o minoră de 15 ani. Bărbatul a fost reținut

Polițiștii argeșeni recomandă montarea de sisteme de supraveghere video și sisteme electronice anti-efracție.

„Reamintim că operatorii economici au obligația de a prezenta o analiză de risc la securitatea fizică, întocmită de persoane autorizate, conform HG 301/2012 privind normele de aplicare ale Legii 333/2003R, în baza căreia sunt stabilite cerințele minimale ce trebuie îndeplinite, în funcție de categoria din care face parte agentul economic, coroborat cu locația fiecărui punct de lucru”, mai transmite IPJ Argeș.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *