Web Analytics

A furat bunuri din mai multe magazine din Argeș. Bărbatul a fost arestat

de | 22.04.2022 06:42 | Actualitate

În ziua de 20 aprilie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducere fără permisfață de un bărbat de 29 de ani, din comuna Găneasa, județul Ilfovaflat în stare de arest preventiv dispusă într-o altă cauză penală, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Citește și Se taie teii de pe Bulevardul ”Pardon”

Reamintim că în noaptea de 29 spre 30 martie a.c., cel în cauză, împreună cu alți trei barbați, de 25 și 40 de ani, ambii din comuna Găneasa, județul Ilfov, respectiv de 33 de ani, din comuna Cernica, județul Ilfov, au fost depistați în flagrant delict de polițiștii argeșeni în județul Ialomița.

Cei patru au fost blocați în trafic și imobilizați, la scurt timp după comiterea a trei furturi din societăți comerciale, din județele Buzău și Brăila, de unde ar fi sustras bunuri, în valoare totală de peste 15.000 de lei, fiind bănuiți de comiterea mai multor furturi, cu același mod de operare, în județele Argeș, Prahova, Ilfov, Buzău, Călărași, Ialomița, Brăila și Constanța.

Bărbații de 25, 33 și 40 de ani, au fost reținuți, pentru 24 de ore, de polițiștii argeșeni, în ziua de 04 aprilie a.c., au fost prezentați de către Parchetul de pe lângă judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă a celor trei, pentru 30 de zile.

“În continuarea cercetărilor desfășurate în același dosar, în ziua de 20 aprilie a.c., după adminstrarea probatoriului, bărbatul de 29 de ani a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus și față de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activității infracționale a celor patru bărbați.”, transmite IPJ Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole