Web Analytics

A fost votat bugetul orașului Mioveni

de | 11.02.2022 12:22 | Actualitate, Politica si Administratie

Joi, 10 februarie 2022, la Centrul Cultural Mioveni a avut loc ședința extraordinară a Consiliului Local, probabil, cea mai importantă din an, pentru comunitate. Acest lucru s-a datorat a cel puțin două puncte de pe ordinea de zi: aprobarea bugetului pentru anul 2022 şi aprobarea listei de investiții a acestui an.

Pentru anul 2022 orașul Mioveni își propune un buget în valoare de 164.705,49 mii lei pentru partea de venituri și în sumă de 164.705,49 mii lei la partea de cheltuieli.

Citește și: ACUM! Bebeluș în stare gravă – preluat cu elicopterul SMURD

Pentru acest an se are în vedere, în primul rând, continuarea proiectelor aflate în curs de derulare, accesarea de fonduri nerambursabile, continuarea investițiilor, finanțarea serviciilor publice, sistemului de sănătate, a educației și culturii.
În ceea ce privește secțiunea investiții, propunerea cheltuielilor a fost fundamentată în concordanță cu Strategia de Dezvoltare a Orașului, fiind incluse obiective de investiții propuse atât de consilierii locali și de reprezentanții administrației locale, cât și cele propuse de cetățenii orașului.
Tot astăzi au fost aprobate begetele de venituri și cheltuieli pentru 2022 ale SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL, SC Servicii Generale Mioveni SRL, Centrul Cultural Mioveni și Spitalul Orășenesc Mioveni.

Citește și: Pitești – Autoutilitară cuprinsă de flăcări în cartierul Prundu!

În cadrul aceleiași ședințe, a depus jurământ consilierul Ciaușu Ion (PSD). Acesta îl înlocuiește pe colegul său de partid Bogdan Minciunescu care a renunțat la titulatura de consilier local ca urmare a numirii sale în funcția de subprefect al județului Argeș.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *