Web Analytics

A fost sesizat ITM Argeș în cazul bărbatului care a murit după ce a căzut de la 3 m înălțime

de | 31.08.2022 10:38 | Actualitate, Home

A murit bărbatul căzut de la 3 m înălțime, miercuri dimineața, în incinta unei societăți comerciale din municipiul Pitești. Bărbatul în vârstă de 45 de ani a intrat în stop cardio-respirator, nu a răspuns manevrelor de resuscitare și prezenta leziuni grave la cap.

La fața locului au fost direcționați polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, precum și polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești.

Cum s-a petrecut incidentul

„Din primele verificări, s-a stabilit că un bărbat de 45 de ani, din Valea Danului, angajat al unei societăți comerciale, în timp ce efectua activități de încărcare cu produs vrac a unui utilaj pentru ambalat, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, ar fi căzut de la înălțime”, a transmis IPJ Argeș.

Citește și MIHAIL GORBACIOV, ULTIMUL LIDER AL UNIUNII SOVIETICE, S-A STINS DIN VIAȚĂ!

Inspectoratul Teritorial de Muncă a fost sesizat

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, precum și neluarea, respectiv nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă, conform art. 192, 349 și 350 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. De asemenea, a fost sesizat și Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș, întrucât incidentul s-a petrecut în timpul programului de muncă.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *