Web Analytics

A fost prelungit termenul limită pentru înscrierea la proiectul „Bursele Europene: Jurnaliști în Dialog”

de | 13.08.2021 14:01 | Actualitate, Economie

Freedom House România anunță extinderea termenului-limită pentru înscrierile la proiectul „Bursele Europene: Jurnaliști în Dialog”, până luni,16 august ac. 
Proiectul are în vedere organizarea a două seminare pe teme europene în lunile august și septembrie, la Brăila (3-5 septembrie) și Bistrița (data va fi comunicată ulterior) și se adresează ziariștilor din presa locală și regională – print, online, radio, TV -, precum și bloggerilor și freelancerilor care sunt interesați să cunoască modul în care Uniunea Europeană influențează viața comunității locale în care își desfășoară activitatea.
Persoanele care participă la acest proiect au oportunitatea atât de a intra în contact cu specialiști din domeniul jurnalismului, cât și de a continua studiile într-o vizită la instituțiile UE cu sediul la Bruxelles.
Doritorii sunt rugați să trimită CV-ul și un articol, analiză, reportaj ori postare în care au abordat tematica europeană, redactat și publicat în anul 2020, la adresa: office@freedomhouse.ro, cu copie la: maria.chiribes@freedomhouse.ro, până cel târziu în data de 16 august 2021.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii