Web Analytics
scris sâmbătă, 19.10.2024

A fost găsită minora de 14 ani care a pus lumea pe jar

A fost găsită minora de 14 ani care a pus lumea pe jar

A fost găsită fata în vârstă de 14 ani care a pus o lumea pe jar, in urma unei alerte. Din verificările efectuate până în prezent a rezultat că minora nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Minora va fi predată aparținătorilor, totodată situația acesteia fiind adusă în atenția Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, pentru a stabili dacă se impun măsuri de protecție socială.

Citește și Minoră dispărută. Polițiștii din Argeș sunt în alertă

Astăzi, în Argeș, a fost activată alerta pentru o minoră de 14 ani dispărută de acasă. Comunicatul inițial al IPJ Argeș:

Polițiștii din cadrul Sectiei de Poliție Rurală Buzoești împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești desfășoară cercetări, în urma sesizării privind dispariția minorei DUMITRESCU ALEXIA ANA MARIA, de 14 ani, cu domiciliul în Râca.

Din verificările efectuate până la acest moment a rezultat că minora ar fi plecat pentru a se întâlni cu o persoană, în jurul orei 14:09.

Polițiștii desfășoară activități specifice pentru identificarea minorei, însă până în prezent, aceasta nu a fost găsită.

Datele persoanei au fost transmise unităților de poliție, precum și altor structuri cu atribuții de legitimare a persoanelor- jandarmi și polițiști locali.

Semnalmente: înălţime 1,55 m, circa 40 de kg, ochi căprui, păr șaten.

Vestimentație la momentul plecării: bluză neagră, blugi gri, adidași albi.

Persoanele care pot da relaţii despre minora în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Costești, la telefon 0248 672 336” .

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...