Web Analytics

A fost ales preşedintele PNL Mioveni. Alina Gorghiu: „Cea mai mare bucurie e să văd echipele liberale din Argeş cu proiecte bune şi chef de treabă”

de | 30.03.2023 13:15 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

La Mioveni a avut loc, duminică-26 martie, Comitetul de Coordonare Local (CCL) Extraordinar al PNL, în cadrul căruia Costinel Dumitru Șipoteanu a fost ales președintele PNL Mioveni. Au fost prezenți și Alina Gorghiu, președinta PNL Arges, care a vorbit despre proiecte, strategii și abordări noi, Ion Popa, secretar de stat, senatorul Danuț Bica, Radu Perianu, prefectul județului Argeș, care au avut, de asemenea, intervenții în cadrul ședinței.

„E nevoie de oameni profesioniști, cu experiență, dar și de tineri cu idei fresh!”

„S-a propus o nouă abordare politică, liberală, pentru orașul Daciei din partea oamenilor cu experiență, dar și a celor noi cu putere de muncă și înțelegere a administrației locale”, a transmis PNL Argeș.
Mesajul președintei PNL Argeș: „Cea mai mare bucurie e să văd echipele liberale din Argeș cu proiecte bune și chef de treabă. De azi, la Mioveni, avem o astfel de echipă. Îi urez succes noului președinte PNL Mioveni, Costinel Dumitru Șipoteanu, și colegilor săi din conducerea Biroului Politic Local al PNL Mioveni.
Am fost azi alături de ei, la pas prin Argeș. Le-am transmis ceva ce cred cu tărie: e vremea pentru o nouă abordare! E nevoie de oameni profesioniști, cu experiență, dar și de tineri cu idei fresh! Doar așa se poate asigura o administrație locală de înaltă calitate, în folosul tuturor. Știu că nu aveți misiune ușoară, dar am încredere că veți face treabă bună! Mulțumesc domnului Constantin Iordan pentru experiența cu care ajută echipa!”,
a transmis Alina Gorghiu.
M.S.

Citește și Alina Gorghiu, mesaj la Cercul Militar Pitești privind pensiile

Citește și Alina Gorghiu: „România este și va rămâne alături de Ucraina la absolut orice nivel”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *